Trainers

Trainers „Zen for Leadership“

Brigitte van Baren

studeerde Nederlands recht in Amsterdam en studeerde af op milieurecht. In 1992 richtte ze Inner Sense op. Inner Sense streeft naar persoonlijke verdieping in de collectieve sector en het bedrijfsleven door toepassing van ‘essentials in leadership’. Brigitte van Baren is zenleraar en coach. Ze begeleidt projecten in verschillende internationale organisaties; ze coacht en traint mensen in leidinggevende posities, managers en teams. Ze is zenleraar en auteur van een aantal boeken gericht op spiritualiteit en leiderschap.

Publicatie: “De smaak van zen in leven en werk”

 

ISBN 9789056701659

www.innersense.nl


Paul J. Kohtes

Op 28-jarige leeftijd stichtte Paul het public relations bureau Kohtes Klewes in Düsseldorf. Hij geeft lezingen over Zen-meditatie, executive coachings en hij schrijft boeken over ‘management en spiritualiteit’ (bijvoorbeeld ‘Vrij zijn in je werk’, en de kunst van het management, ISBN 9025957129). Hij is een Zen-leraar in de geslachten van Prof. Michael von Brück en Willigis Jäger. In 1998 richtte hij de Identity Foundation op, een non-profitorganisatie die wetenschappelijk onderzoek doet naar filosofische onderwerpen.

www.identityfoundation.de

www.kohtes.klewes.com

www.meditation-wissenschaft.org

www.7mind.de

www.healingformula.de

 

Datenschutzerklärung

Diese Website verwendet Cookies für Analysen. Indem Sie diese Website nutzen, erklären Sie sich mit dieser Verwendung einverstanden.

Privacy policy | Close
Mehr zum Datenschutz