Begeleiding

Brigitte van Baren (Seikó-An) (1957) studeerde Nederlands recht in Amsterdam. Zij richtte in 1992 inner sense op met als doel om persoonlijke diepgang in het bedrijfsleven te brengen. Ze coacht en traint leidinggevenden, directies en managementteams. Haar kracht is de mens dichter bij zijn diepste drijfveren te brengen waardoor zij hun talenten en capaciteiten kunnen optimaliseren. Sinds 1991 volgt zij Zen bij Willigis Jäger, benedictijner monnik en Zenmeester. Brigitte rondde in 2004 haar zenstudie af en kreeg haar leerbevoegdheid in 2005 van Yamada Ryōun Roshi van de Sanbo-Kyodan Society.

Paul Kohtes (1945) richtte op z'n 28ste het pr-bedrijf, Pleon Kohtes Klewes op. Tegenwoordig ligt zijn hart bij het geven van seminars op het gebied van zenmeditatie, leidinggeven en coaching.  Tevens publiceert hij regelmatig over onderwerpen gerelateerd aan management en spiritualiteit. In 1998 stichtte hij de Identity Foundation, die wetenschappelijk onderzoek doet naar het thema identiteit.

Willigis Jäger (1925) is benedictijner monnik en zenmeester in de Japanse traditie van de Sanbo Kyodan Society. Zijn inspiratie vindt hij in de christelijke mystiek, het zenboeddhisme en de moderne wetenschap. Vanuit deze bijzondere combinatie wil hij komen tot een ‘integrale spiritualiteit’ die openstaat voor wetenschappelijke inzichten, die de afzonderlijke religies overstijgt en aanknopingspunten geeft voor echte vernieuwing, zowel persoonlijk als maatschappelijk. In Duitsland is Willigis Jäger inmiddels een bekendheid vanwege zijn boeken en zijn begeleiding van seminars en meditaties, onder andere voor managers uit het bedrijfsleven. Hij is een mysticus die in deze tijd staat en de verbanden zoekt tussen wetenschap, geloofsbeleving en sociale vraagstukken. In zijn nieuwste boek Wijsheid uit Oost en West geeft hij een richting aan die de essentie van alle confessionele instellingen omvat en die tot een transconfessionele ervaring leiden.

Hannelore Fürst (1949) fysiotherapeute, leidt al meer dan 20 jaar een eigen praktijk met 5 collega’s. Zij ondersteunt de deelnemers met een intensief oefenprogramma voor een goede balans van het lichaam.